Officiële inschrijving opent vrijdag 21 augustus

In februari van dit jaar zijn wij gestart met de inschrijving voor het project 15 appartementen Oranjehoek te Vroomshoop. Een schitterend complex op de plek van het voormalige MCC gebouw. Na deze avond hebben wij heel veel inschrijvingen mogen ontvangen en is belangstelling zeer groot.

Wij hebben op onze website gecommuniceerd dat we in juni 2020 wilden starten met de verkoop. Vanwege corona hebben we iets vertraging, maar we gaan nog voor de zomervakantie starten met het verkoopproces.

Wij starten nu met het maken van de visualisaties, zodat u een goede indruk krijgt van het gebouw, de appartementen, de ruimte en alle mogelijkheden.

Procedure

Over enkele weken delen wij alle beelden, plattegronden en prijzen. Dit doen wij digitaal via onze website en uiteraard krijgt u per e-mail een bericht wanneer dit zover is.
U heeft vervolgens de gehele zomervakantie de tijd om voor uzelf een goede keuze te maken en een voorkeur voor een appartement te selecteren.

De verwachting is dat wij op vrijdag 21 augustus de officiële inschrijving openen. U heeft vanaf dat moment tot 4 september de tijd om een inschrijvingsformulier in te leveren bij een van de makelaars. Na die datum wordt u persoonlijk benaderd door de makelaar en krijgt u bericht of u een optie heeft gekregen of op de reservelijst komt.

Wij weten als geen ander dat de aankoop van een nieuwe woning of appartement niet een keuze is die snel even gemaakt wordt. Neemt u als u nog een eigen woning wilt of moet verkopen tijdig contact op met een van onze makelaars van gedachten te wisselen. Uiteraard zijn onze makelaars van de procedure op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Team Oranjehoek

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze makelaars. Zij vertellen u graag over alle mogelijkheden van wonen in appartementencomplex Oranjehoek.

MAKELAARS

0546 64 12 34

Julianaplein 5
7681 AX Vroomshoop
info@oosterhavemakelaars.nl

0546 64 27 71

Wingerd 3
7681 JB Vroomshoop
info@bouwhuismakelaardij.nl

ONTWIKKELING

074 792 00 10

Stationsstraat 37
7622 LW Borne
info@kroon-bv.nl

0523 25 13 28

Kloosterdijk 38
7688 PX Beerzeveld
info@bouwbedrijfregeling.nl