Levensloopbestendig wonen in de Oranjehoek

Levensloopbestendig wonen betekent dat uw appartement geschikt is om in te blijven wonen. Ook als uw levensomstandigheden veranderen door bijvoorbeeld ouderdom. De levensloopbestendige appartementen bouwen we voor uw toekomst. De appartement ‘groeit’ met u mee in elke levensfase.

Wat bedoelen we nu met ‘levensloopbestendig wonen’?

Woningen waarin u zo lang mogelijk kunt blijven wonen, worden ook wel levensloopwoningen of levensloopgeschikte woningen genoemd. Met een levensloopbestendig appartement bent voorbereid op alle fasen van uw leven. Dat betekent dat het appartement geschikt moet zijn voor als u jong, vitaal en mobiel bent, maar ook voor als u dat niet meer bent. Het is eigenlijk een seniorenappartement voor iedereen die zich nog geen senior voelt en dus ook aantrekkelijk is voor iedereen. Voordeel van een levensloopbestendig appartement is dat u niet hoeft te verhuizen op uw oude dag, maar in het appartement kunt blijven wonen, waarin u zich thuis voelt en geïnvesteerd heeft, in de buurt die u gewend bent.

Welke voorzieningen heeft een levensloopbestendig appartement

Een levensloopbestendig appartement beschikt over een aantal voorzieningen, die ervoor zorgen dat het appartement even veilig en toegankelijk blijft, naarmate u ouder wordt. Denk aan bijvoorbeeld een drempelloze vloer, een aangepaste badkamer of brede deuren. Veel van deze aanpassingen en voorzieningen heeft u wellicht nog niet nodig, maar wel wanneer u ouder wordt.

Wilt u weten welke voorzieningen wij nog meer toepassen om onze appartementen levensloopbestendig te maken?

Neem dan contact op met onze makelaars. Zij vertellen u er graag meer over.

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze makelaars. Zij vertellen u graag over alle mogelijkheden van wonen in appartementencomplex Oranjehoek.

MAKELAARS

0546 64 12 34

Julianaplein 5
7681 AX Vroomshoop
info@oosterhavemakelaars.nl

0546 64 27 71

Wingerd 3
7681 JB Vroomshoop
info@bouwhuismakelaardij.nl

ONTWIKKELING

074 792 00 10

Stationsstraat 37
7622 LW Borne
info@kroon-bv.nl

0523 25 13 28

Kloosterdijk 38
7688 PX Beerzeveld
info@bouwbedrijfregeling.nl